2011. január 25., kedd

Solanie



Jelszavuk a letisztultság, mely készítményeiket külsőleg és tartalmukat tekintve egyaránt jellemzi.Ez egyben cégük filozófiája is.
A magas hatóanyag tartalmú, egyedi összetételű Solanie terméksor intenzív ápolást biztosít a bőrnek.A speciális formulázásának köszönhetően gyors látványos hatást érhetünk el.


A Solanie termékek bázisösszetevői az ősidők óta használt ható-anyagokban gazdag Aloe Vera és Ginkgo Biloba. Kozmetikai szerepük, bőrre gyakorolt hatásuk külön-külön is jelentős.

Az Aloe Vera a természet legcsodálatosabb ajándéka a bőr problémáinak kezelésére. A benne található proteinek, enzimek, ásványi anyagok, vitaminok (A-, B-, C-, E-vitamin, Kolin) gyorsítják a sejtek regenerációját, elősegítik a tápanyagok felszívódását. Segíti a bőr vízháztartásának önszabályozását, bőrpuhító-, nyugtató-, gyulladáscsökkentő hatású. Védi bőrünket a napfény ultraibolya sugaraitól, tisztít és fertőtlenít.

A Ginkgo Biloba páfrányfenyő a legrégebben létező növény a Földön. A leveleiből nyert hatóanyagok serkentik a vérkeringést, biztosítják a bőr és az izmok jobb vérellátását, fokozzák az anyagcserét. A coupe-rose egyik legjobb ápolója, mivel erősíti az érfalakat és semlegesíti a szövetkárosító szabad gyököket. Karotint, C-, E-vitamint, linol- és linolénsavat, glikozidokat, polifenolokat, enzimeket, fitoszterineket tartalmaz. Nagyon jó hámképző és bőrrugalmasító.



A Solanie termékcsalád minőségi kozmetikumai kifejezetten a professzionális felhasználók részére lettek fejlesztve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Google PageRank
websas.hu Magyar Honlap Linkek www