2009. április 9., csütörtök

Természetes Kollagén

Mi is a kollagén?

A természetes kollagén az igazi kulcsszó arra az Ön által is biztosan többször ismételt kérdésre, hogy hogyan tudja megőrizni szépségét és fiatalságát!

Fiatalító és regeneráló hatásának kifejlesztését több éves kísérletsorozat eredményezte. A 90-es években a gdanski egyetem szenzációs felfedezéseként látott napvilágot ez a termék, azóta is folyamatos fejlesztés alatt áll, a Világ számos országának kutatói által, a mindig jobb és jobb eredmény elérése érdekében.

Az általunk kínált édesvízi halból kinyert természetes kollagén beépül a szervezetünkben található kollagénbe, és annak működését fokozza, illetve újra működőképessé teszi, újjáépíti a roncsolódott sejteket, valamint folyamatos rugalmasságot biztosítani azoknak!

Az emberi szervezet fehérjeállományának 30%-a, bőrünk fehérjéinek 70%-a kollagén. Az emberi szervezet nélkülözhetetlen fehérjéje, mely felelős a bõr szépségéért, feszességéért, a csontszerkezet épségéért, az érfalak rugalmasságáért, regenerálja a bőr celláit, építi az izületeket, szilárdítja csontjainkat, C-vitaminnal együtt a helyén tartja fogainkat stb.
A kor előrehaladtával szervezetünkben levõ kollagén biológiai aktivitása fokozatosan csökken, ez okozza a bőr öregedését, ráncosodását, csontunk szerkezetének porózusabbá válását.

Kísérletek során kezdetben sokféle alapanyagból próbáltak kinyerni kollagént, készült például teljesen szintetikus, majd szarvasmarhából kinyert kollagén is, ezek azonban nem bizonyultak igazán sikeresnek, mert nem rendelkeztek az emberi szervezetben is megtalálható biológiailag aktív aminosav lánccal, a tripla hélix szerkezettel.

Ebben jelent újdonságot a Colway nagyszerű újítása a természetes kollagén Q5-26 formulája! Tripla hélix szerkezetének köszönhetően tökéletesen beépül a szervezetünkben természetes módon megtalálható kollagénbe! A korábbi próbálkozásokkal ellentétben, melyek többnyire csupán úgy viselkedtek, mint egy zselatin, ami önmagában rugalmas ugyan, de be nem tud épülni szervezetünkbe!

Egyszóval ez a nagyszerű termék használata során segít normalizálni szervezetünk fontos fehérjéjének a működését!

A természetes kollagén Q 5-26 formula, melyet most a kezében tart, természetes alkotórészeket tartalmaz, különleges, édesvízi halból, laboratóriumi körülmények között kerül kinyerésre, melyet selyemhernyó-szálak segítségével szűrnek, végül steril üvegekbe csomagolnak. Ez a nagyszerű termék egy zselé állagú nagy töménységű koncentrátum, mely kúraszerűen alkalmazva fejti ki hatását legjobban. Az alkalmazás pontos részleteit kollégáinktól megtudhatja.

Ne késlekedjen, keressen fel bennünket bátran, hogy az Ön szervezete is mielőbb megkaphassa a számára hiányzó „építőköveket”!


Hármas hélix szerkezet


A KOLLAGÉN BIZTOSÍTJA:

• A bőr hidratálását, rugalmasságát
• Az öregedés lassítását
• A bőr szerkezetének javítását és az elszíneződések halványítását
• A bőr feszességét
• Sebhelyek, égési sérülések, bőrmegnyúlás okozta hegek, mimikai ráncok kisimítását
• A haj és a fejbőr regenerálását
• A körmök erősítését

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Google PageRank
websas.hu Magyar Honlap Linkek www