2009. február 8., vasárnap

KOZMETIKUMOK


A Colway Hungary bemutatja új kozmetikum sorozatát!

A cég azon törekvése vezetett a természetes hal kollagénre épülő kozmetikai termékek sorozatának születéséhez, hogy a felhasználók igényeit az átfogó és hatékony bőrápolásban kielégítése.
A Colway kozmetikai terméksora első a Világ kozmetikumaiban:
- kiegészíti a természetes kollagén hatását
- továbbfejlesztett formulájának köszönhetően növeli a kollagén-kúra hatékonyságát
- az összetételében a legújabb biokémiai találmányok szerepelnek, melyek ma a kozmetikumok világában elérhetőek.

A Colway Hungary kozmetikumok legkülönlegesebb alkotórésze:
Matrykiny, mely egy speciális eljárással készített, liofilizált kollagén készítmény.

Jelen kozmetikumokban megtalálhatóak a jelenleg használt legexkluzívabb komponensek. A kollagént egy nagyon különleges eljárás keretén belül liofilizálják, és így használják fel a kozmetikumokban.
A Colway Hungary legújabb kozmetikumai segítik a bőr öregedési folyamatának lassítását, ezen felül aktívan feltöltik a meglévő ráncokat olyan hatékonysággal, mellyel ritkán találkozhatunk mindennapi kozmetikumaink körében.
A Colway Hungary kozmetikum sorozata a kollagén egyfajta diadalmas visszatérése egy továbbfejlesztett változatban a ránctalanító készítmények összetevőjeként.
Más kozmetikai cégek felhagytak pl. a szarvasmarhából kinyert kollagén hasznosításával az esetlegesen kockázatot jelentő BSE (marhakór) miatt, de igazán áttörő megoldást a megfelelő kollagén előállítására lengyel kutatók találtak, mely a Colway Hungary összes készítményének alkotórésze.

Lássuk a legújabb szépség cseppeket:



Hidratáló, nappali krém, mellyel nem találkozhatunk a meglévő kozmetikumok között. Intenzíven hidratáló és frissítő hatású, biztosítja az arcbőr mély regenerálását. Összetétele: matrykiny 3%, szója fitoösztrogén, E-vitamin, borágó olaj, noni juice, ázsiai centella kivonat, aloe vera kivonat.



Éjszakai regeneráló krém még aktívabb éjszakai ránctalanító hatással, hidratálja és regenerálja az arcbőrt. Összetétele: matrykiny 3%, szója fitoösztrogén, E-vitamin, borágó olaj, citromfű kivonat (nyugtató hatású)



Frissítő tonik, mely finom alkoholmentes összetételű arc tonik. Intenzíven csillapítja a bőrirritációt, tisztít és nedvesít. Összetétele: matrykiny, aloe, D-panthenol, noni juice.






Tisztító bőrradír, mely finom hámlasztó hatással rendelkezik - melyet a korall őrleménynek köszönheti -, így serkenti a bőr mikro keringését és a regenerálódás folyamatát. Megfelelően előkészíti a bőrt a további bárápoláshoz.
Összetétele: korall őrlemény, borágó olaj, aloe vera, D-panhetnol.



A Colway Hungary kozmetikumai nem tartalmaznak illat és színezőanyagokat, ehelyett rengeteg exkluzív és drága alkotórészből készülnek, melyek sejtfeltöltő hatása orvosok által elismert, és nagy áttörés jelent a kozmetikai iparban.

Legfőbb hatások:

Mélyhidratálás
Az arcbőr nedvességtartalmának normalizálása
Bőröregedés lassítása
Bőr állapotának és pigmentációjának javítása
A bőr védekezőképességének növelése
Ráncok csökkentése
Ezek a kozmetikumok a lengyel tudományra épülő speciális termékek, melyekhez hasonló nem gyakran jelenik meg a piacon.
A kozmetikai reklámok özönében a sok csodaelixír mellett nem könnyű elhinni, hogy a hal kollagén képes lelassítani bőrünk öregedésének folyamatát. Most saját bőrén tapasztalhatja ennek a különleges termék hatását.
Van egy nagyon is piacképes lengyel termék, mely lehetőséget nyújt saját üzleti vállalkozás elindításához, mely mögött stabil nemzetközi hálózat áll, ahol a munkatársakat kiemelkedően jutalmazzuk reklámok helyett!
Legyen a siker részese Ön is!

Néhány alkotórész:


Borágó (Borago officinalis)

A borágó egy fűszernövény, jelentőségét a benne lévő kalcium, kálium és ásványi sók adják. Flavonoidokat, alkaloidokat és némi illóolajat is tartalmaz.
"Nagy szerepe van a hajszálak, körmök, kötőszövetek felépítésében." Tudományosan igazolt, hogy jótékony hatást fejt ki neurodermatitis (allergiás vagy idegi alapú bőrbetegségek) esetén. Szilícium tartalma miatt pedig szerepe van a hajszálak, körmök, kötőszövetek felépítésében.
A borágó olaj gyulladt és száraz bőr kezelésére ajánlott.




Asiatica Centella, Gotu-kola

A Centella kivonatát régóta használják már klinikai körülmények között is, a bőrszövet táplálására és a kötőszövet fejlődésére kifejtett különleges hatása miatt. Jelentős az epidermisz és dermisz szintjén megnyilvánuló kiegyensúlyozó hatása.
Élénkítő hatása növeli a kollagén képződését, ami nagyobb vízmegtartó képességet eredményez. Az eredmény a tömörebb, feszesebb, teltebb és rugalmasabb bőr mellett a hegesedés és a hámképződés gyorsabbá válása. Erősíti a kötőszövetet, javítja a keringést.
A növény javítja a striás, kötőszöveti gyengeségben szenvedő bőr állapotát. Erősíti, rugalmasabbá és feszesebbé teszi a hajszálerek falait, helyreállítja a vérkeringés és a szövettáplálás közötti egyensúlyt. Ezen tulajdonságai miatt fontos alkotórész.




Melissa officinalis / Citromfű

Nyugtató és vírusölő hatású, megszünteti a vértolulást, a bőrpírt és nyugtatja az irritált bőrt. A citromfű leveleinek hatóanyagai az illóolajok, cseranyagok, flavonoidok, kávésav. Az illóolaja reumás panaszok enyhítésére is használható.
"A nyugalom gyógynövénye"





Morinda Citrifolia - noni

Egy trópusi gyümölcs, amely egész évben bőségesen terem Francia Polinézia szigetein. Az egészséggel kapcsolatos számtalan előnye miatt a déli Csendes óceán lakói több nemzedék óta használják mind külsőleg, mind pedig belsőleg. A noni juice szabályozza az immunrendszert, igen jó hatással van a keringési rendszerre, regenerálja a szöveteket és a sejteket, a bőrre és a hajra is kedvezően hat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Google PageRank
websas.hu Magyar Honlap Linkek www